2CV Wereldmeeting in Nederland in 2027

Het is 30 jaar geleden dat ‘Eendendam 1997’ plaatsvond. We vonden het tijd worden om de 2CV Wereldmeeting weer naar Nederland te brengen. We hebben de perfecte plek voor de Wereldmeeting van 2CV Friends in 2027 gevonden! Andere teams zijn ook opgestart voor promotie, communicatie en meer.

Promotie tijdens de Wereldmeeting in Zwitserland

Deze zomer zijn we ook aanwezig bij de Wereldmeeting in Zwitserland. Van 26 tot en met 29 juli 2023 zijn we van 12:00 uur tot 18:00 uur te vinden bij onze stand, in de buurt van de foodtrucks. Je bent welkom om vragen te stellen, te kletsen of te genieten van een oranje drankje of dropje.

We zijn officieel kandidaat voor de verkiezing om de wereldmeeting in 2027 te hosten. We hopen dat de internationale 2CV-gemeenschap samen met ons vooruitkijkt de 2027-editie naar Nederland te brengen! Nieuwsgierig? Kom dan naar onze podiumpresentatie op 27 juli 2023. Kan je niet wachten tot de 27ste? Bekijk dan alvast onze teaser. We are cow-nting down!

Op vrijdagavond 28 juli 2023 is het Holland House en dan besluit Nederland op welk land zij haar stem uitbrengt. Wees welkom en geef je voorkeur door!

We are cow-nting down till Switzerland!

Blijf op de hoogte

We informeren je graag als er nieuws is. Blijf deze website bezoeken voor updates, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en volg ons op social media:

nieuwsbrief