2CV Wereldmeeting in Nederland in 2027

Het is 30 jaar geleden dat ‘Eendendam 1997’ plaatsvond. We vonden het tijd worden om de 2CV Wereldmeeting weer naar Nederland te brengen.

Een eerste groep vrijwilligers is aan de slag gegaan met het zoeken naar een geschikt evenemententerrein. We denken dat we de perfecte plek voor de Wereldmeeting van 2CV Friends in 2027 gevonden hebben! Andere teams zijn ook opgestart voor promotie, communicatie en meer.

Tijdens de Wereldmeeting van 2CV Friends in Zwitserland willen we ons presenteren als kandidaat voor de verkiezing om de wereldmeeting in 2027 te hosten. We hopen dat de internationale 2CV-gemeenschap samen met ons vooruitkijkt de 2027-editie naar Nederland te brengen!

nieuwsbrief

Promotie van de Wereldmeeting

Dit jaar kun je ons vinden bij allerlei meetings om ons kandidaatschap voor de wereldmeeting van 2027 te promoten. We zijn deze zomer ook aanwezig bij de World Meeting in Zwitserland.

We informeren je graag als er nieuws is. Blijf deze website bezoeken voor updates, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en volg ons op social media: